25 Ноември, 2020 09:14 1 562 1

Аржентинец със сериозна визитка вариант за треньор на Лудогорец

  • антонио рикардо мохамед матиевич-
  • лудогорец-
  • футбол-
  • монтерей

В момента той е начело на местния Монтерей, но се очаква в близките дни да се раздели с клуба

Аржентинец със сериозна визитка вариант за треньор на Лудогорец - 1

Аржентинец е вариант за нов треньор на Лудогорец, пишат медиите в Мексико, цитирани от "Тема спорт". Това е 50-годишният Антонио Рикардо Мохамед Матиевич. В момента той е начело на местния Монтерей, но се очаква в близките дни да се раздели с клуба. Основната причина е отпадането на тима от плейофите на местната Лига МХ от Пуебла след дузпи.

Както е известно, в момента Лудогорец е воден от Станислав Генчев, като ръководството търси подходящ вариант за тима. На няколко пъти босът на разградчани Кирил Домусчиев обяви, че ще търси занапред специалисти от чужбина. Такъв бе и последният му избор - Павел Върба, който обаче бе освободен.

50-годишният Антонио Мохамед има сериозна визитка зад гърба си. Поема Монтерей през 2019-а, а преди това е водил аржентинските Уракан, Индепендиенте, Колон Санта Фе, мексиканските Америка, Керетаро, Морелия и Тихуана, както и испанския Селта през 2018 г.

През 2010 г. печели второто по сила клубно отличие на Южна Америка - Копа Судамерикана с Индепендиенте. Има три титли на Мексико с Тихуана (2012), Америка (2014) и Монтерей (2019). През 2019-а печелил трето място на Световното клубно първенство с настоящия си клуб, с който се очаква да се раздели до дни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един от многото

    2 0 Отговор
    Тези от както с станали отбор сигурно са имали повече треньори от колкото картотекирани футболисти.