Last news in Fakti

25 Ноември, 2020 09:31 1 572 0

Нова порция интересни сблъсъци в Шампионската лига днес

  • футбол-
  • шампионска лига

Шампионът Байерн (Мюнхен) до момента е безгрешен

Нова порция интересни сблъсъци в Шампионската лига днес - 1
Снимка: БГНЕС

Тази вечер е втората порция мачове от 4-ия кръг в груповата фаза на Шампионската лига. Турнирът навлиза във все по-важен етап и всяка грешка вече може да има сериозни последствия. Затова можем да очакваме сериозни сблъсъци по терените на Стария континент.

Шампионът Байерн (Мюнхен) до момента е безгрешен. С победа днес над РБ Залцбург баварците ще си подпечатат класирането на 1/8-финал, а вероятно и първото място в група "А". Изглежда тук битката ще е за втората позиция, затова сблъсъкът между Атлетико Мадрид и Локомотив (Москва) ще бъде изключително важен за двата тима.

В група "В" е доста по-оспорвано. Разликата между първия и последния в класирането е едва 3 точки. Което е още един знак колко ключови ще бъдат днешните мачове. В 19:55 Борусия (Мьонхенгладбах) посреща Шахтьор (Донецк), докато големия сблъсък на вечерта противопоставя Интер и Реал Мадрид в 22:00 на "Сан Сиро".

В група "С" Манчестър Сити се надява да продължи безгрешната си серия и да си гарантира място на 1/8-финалите. Това може да стане факт с успех над Олимпиакос в Гърция. В другия мач Порто гостува на Олимпик Марсилия, като с успех също на практика ще си гарантира място в плейофите.

Ливърпул също има три победи в трите си мача до момента в група "D". Това означава, че днес мърсисайдци могат да си гарантират класиране напред, ако запишат още една победа на сметката си в домакинството си на Аталанта. В другия мач Аякс посреща Мидтиланд и също ще търси задължителен успех, с който да направи още една крачка към плейофите.

Шампионска лига, групова фаза, 4 кръг:

Група "А"
Байерн (Мюнхен) - РБ Залцбург
Атлетико Мадрид - Локомотив (Москва)

Група "В"
Борусия (Мьонхенгладбах) - Шахтьор (Донецк)
Интер - Реал Мадрид

Група "С"
Олимпиакос - Манчестър Сити
Марсилия - Порто

Група "D"
Ливърпул - Аталанта
Аякс - Мидтиланд


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА