Last news in Fakti

25 Ноември, 2020 12:05 1 844 5

ЦСКА с тежката артилерия срещу Йънг Бойс

  • футбол-
  • цска-
  • лига европа

"Червените" имат нужда от победа, за да запазят шансове за продължаване в турнира

ЦСКА с тежката артилерия срещу Йънг Бойс - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА се хвърля в атака срещу швейцарския Йънг Бойс в четвъртия си мач от групите на Лига Европа. "Червените" имат нужда от победа, за да запазят шансове за продължаване в турнира. Информацията е предадена от "България днес".

В момента отборът е на последно място в своята група с 1 спечелена точка, докато лидер е Рома със 7. ЧФР Клуж и Йънг Бойс пък са с по 4. Но с евентуални победи над швейцарците и румънците, ЦСКА има реални шансове за класиране преди последния си мач с "вълците" в Рим.

Очаква се новият треньор Бруно Акрапович да заложи на двама нападатели като титуляри в атаката на "червените" в четвъртък. Това ще са Али Соу и Ахмед Ахмедов.

В първия си мач начело срещу Ботев (Ихтиман) за Купата на България босненецът пусна Али Соу и Томи Юрич като партньори в предни позиции, но няколко дни по-късно австралиецът бе освободен. Другият вариант като партньор на Соу за четвъртък е Джером Синклер, който може да играе и като крило и в центъра на атаката.

На вратата се очаква дебют в евротурнирите да запише Димитър Евтимов, който ще замени Густаво Бусато. Бразилецът не тренира пълноценно през последните две седмици, като според някои слухове е прекарал коронавирус. В защита почти сигурно ще се завърне капитанът Петър Занев, който доскоро лекуваше контузия.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеевчанин

    8 1 Отговор
    Едни се хвърлят за пибеда други хвърлихме фурашките и взехме чалмите ;)))
  • 2 Типстър

    1 5 Отговор
    Начин яко ще пада ловешкото ЦСКА
  • 3 ОранжЛойч

    1 6 Отговор
    Ех, мъко припознаваческа, ти край нямаш!
    До смърта на ЦСКА на 9.9.2016 бяха все последи от 48 отбора.
    Сега и без гол горките черни момчета водени от Бруно - (тире)- Акрапович. Ганчев пълни чекмеджето на Бойко и тулупа на Пеевски.
    Догодина след изборите при бай Ставри или при бат'Васко в Дюбай.
  • 4 Вуте

    5 2 Отговор
    ГоУем теУевизор ще има на Герена, за да видят какво няма да видят никога.
  • 5 Цако

    2 0 Отговор
    Мача с Рома е в София не в Рим.