Last news in Fakti

25 Ноември, 2020 17:24 1 178 0

Моу: Знаем какво ще стане, ако не подходим сериозно с Лудогорец

  • тотнъм-
  • лудогорец-
  • жозе моуриньо

''Трябва да спечелим мача утре, след това ще мислим за Челси'', категоричен е Специалния

Моу: Знаем какво ще стане, ако не подходим сериозно с Лудогорец - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо говори преди двубоя с Лудогорец от груповата фаза на Лига Европа. Срещата е утре от 22:00 часа.

"Трябва да спечелим мача утре, след това ще мислим за Челси. Няма да разчитам на същия състав, както срещу Ман Сити. Има различни причини за това. Натрупването на мачове е проблем, контузията на Тоби Алдервейрелд също. Има играчи, които работят много, не са титуляри, а заслужават да започват мачове. Например, Бен Дейвис трябва да играе и той ще бъде титуляр утре", заяви Моуриньо.

На въпрос, свързан с Лудогорец, Специалния отговори така:

"Според моята информация, проблемите, които имаха, бяха след предишния мач срещу нас. Те имаха само един мач след това, който спечелиха в София. След това беше периодът за националните отбори и играчите се възстановиха. От отбора, който пристига за утрешния мач, мисля, че само двама, които играха в първия двубой, не са на линия - румънският нападател, който вкара гол срещу нас, и африканският централен полузащитник. Освен тях всички останали са в списъка и готови за игра. Освен това важен играч в атака, който не игра в първия мач, се е възстановил. Има голяма разлика между разпространената информация и официалната, с която разполагаме.''

"Лудогорец няма точки до този момент. Те ще търсят позитивен резултат тук. Ако не подходим сериозно, знаем какво ще се случи, защото ни се случи в Антверп. Говорихме за това с играчите. Групата е опасна, трябват доста точки, за да продължиш напред. Трябват ни резултати", каза португалецът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА