Last news in Fakti

14 Декември, 2020 01:00 1 433 0

Лампард: Челси не е готов за битка за титлата

  • лампард-
  • загуба-
  • евертън-
  • челси-
  • битка-
  • титла

"Сезонът е дълъг и е абсурдно да се говори, че сме фаворит за титлата", смята наставникът на "сините" от Лондон

Лампард: Челси не е готов за битка за титлата - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Челси Франк Лампард призна, че тимът му не е готов да се бори за титлата във Висшата лига. Той заяви това след загубата 0:1 от Евертън на "Гудисън Парк" в събота вечер.

"Сезонът е дълъг и е абсурдно да се говори, че сме фаворит за титлата. Погледнете кои отбори станаха шампиони през предишните 3-4 години. Отбори с крила и нападатели, които вкараха по 30 или 40 гола. Отбори, които вдигнаха Шампионската лига, а ние не сме такъв. Ние сме млад отбор, немалко от футболистите ни са нови за Висшата лига. Ясно е, че ще има и такива разочароващи мачове, но трябва да се вдигнем бързо", обяви той.

"Със сигурност това не беше най-добрият ни мач. Първите 20 минути бяха ключови. Знаех, че ни чакат много единоборства и дълги пасове. Съперникът имаше нужда от победа. Щом сме загубили с 0:1, значи целият двубой е преминал според плана на Евертън", призна Лампард.

"Направихме твърде малко в атака за футболистите, с които разполагаме. Не мисля, че ни е липсвала енергия или желание. В последните мачове играхме много добре. Не смятам, че Едуард Менди е виновен. Да, той направи дузпа и просто приемам ситуацията. В поредица от мачове Менди беше невероятен", защити вратаря си Лампард.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА