Last news in Fakti

13 Декември, 2020 16:33 1 230 0

Гуардиола: Това е добра точка за бъдещето

  • гуардиола-
  • манчестър сити-
  • манчестър юнайтед-
  • равенство-
  • точка-
  • задоволство

"Юнайтед е силен отбор, а това е "Олд Трафорд", смята мениджърът на Манчестър Сити

Гуардиола: Това е добра точка за бъдещето - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола прие философски равенството 0:0 с Манчестър Юнайтед в събота вечер. Той заяви, че тимът му е създал достатъчно положения за гол, но не е успял. Въпреки това той не смята резултата за провал.

"Създадохме три или четири чисти възможности, за да спечелим. Не можеш да очакваш повече срещу отбор като Манчестър Юнайтед. В крайна сметка това е добра точка за бъдещето. Юнайтед е силен отбор, а това е "Олд Трафорд". Те отпаднаха от Шампионската лига само заради няколко детайла", призна той.

"Те могат винаги да вкарат, когато ги оставиш да действат на скорост. Ние обаче ги контролирахме добре. Това не е дерби, когато няма публика. Щеше да е различно, ако имаше хора. Вероятно те щяха да натискат повече така", заяви Пеп. "Агуеро не бе в групата, защото имаше проблем в стомаха", добави Гуардиола.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА