Last news in Fakti

15 Декември, 2020 16:15 1 412 0

Ивайло Петев чака до края на годината, за да разбере дали ще бъде треньор на Босна и Херцеговина

  • петев-
  • босна и херцеговина-
  • треньор-
  • селекционер-
  • изчакване-
  • избор

Новият селекционер на страната може да бъде назначен на 22 декември

Ивайло Петев чака до края на годината, за да разбере дали ще бъде треньор на Босна и Херцеговина - 1
Снимка: БГНЕС

Новият селекционер на Босна и Херцеговина може да бъде назначен на 22 декември, когато ще се състои заседание на Изпълкома на местната футболна федерация. Най-късно изборът ще бъде направен през януари. Както е известно, един от вариантите за поста е Ивайло Петев.

Експертната комисия за избора на новия треньор, състояща се от Емир Спахич и Звездан Мисимович, вече е провела няколко интервюта с потенциални кандидати.

Сергей Барбарез е посочен като един от най-големите кандидати. Феновете го обичат изключително много и са готови да игнорират липсата му на треньорски опит. Легендарният капитан ще бъде своеобразен мениджър на националния отбор. Проблем е, че той може да не успее да се справи с натиска и критиките по негов адрес.

Ивайло Петев е свободен в момента, а има отлични резултати зад гърба си в Лудогорец. Работата му в Динамо Загреб беше оценена от самия Здравко Мамич.

Бившият футболист на ЦСКА Сергей Якирович също е един от кандидатите за нов селекционер на Босна. Другите са Фарук Хаджибегич, Хусреф Мусемич, Драган Йович, Саво Милошевич, Младен Кръстаич.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА