17 Декември, 2020 16:22 1 727 1

Защитник на Челси стана жертва на нагла кражба, докато сервирал храна на гладни деца

  • челси-
  • рийс джеймс-
  • футбол-
  • кражба-
  • благотворителност

Все се надявах, че всички ще носим радост и усмивки по време на Коледните празници

Защитник на Челси стана жертва на нагла кражба, докато сервирал храна на гладни деца - 1
Снимка: Instagram


Защитникът на Челси Рийс Джеймс разкри, че подаръци, предназначени за благотворителност, са били откраднати от автомобила му, докато той сервирал храна на гладни деца.

В сряда английският национал, който се опитва да събере 100 000 паунда за над половин милион порции храна, участвал в събитие по проекта “Феликс”, след края на което открил, че прозорецът на автомобила му е разбит.

Защитник на Челси стана жертва на нагла кражба, докато сервирал храна на гладни деца

"Страхотен подарък за това, че сервирах храна на деца по проекта "Феликс". Все се надявах, че всички ще носим радост и усмивки по време на Коледните празници.

За съжаление обаче бях посрещнат с това. По време на благотворителното събитие някой е решил, че е наложително да ми счупи стъклото и да открадне подаръците, които трябваше да даря по-късно през деня". написа той в “Инстаграм”, където публикува снимка на разбитото стъкло на автомобила си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стефан

    4 0 Отговор
    Нищо ново в империята, но те пищят като мастии от 30 лумпена които отправяли расистки обиди, събраха всяка измет от света и ще си сърбат попарата.