Last news in Fakti

18 Декември, 2020 13:40 2 217 3

Дебютният гол на Златен Ибрахимович в САЩ бе избран за Най-великия в историята на МЛС

  • златан ибрахимович-
  • футбол-
  • гол-
  • млс

В анкетата, посветена на 25-ата годишнина на Мейджър Лийг Сокър, голът на Ибра от повече от 40 метра получи 12.2% от гласовете

Дебютният гол на Златен Ибрахимович в САЩ бе избран за Най-великия в историята на МЛС - 1
Снимка: БГНЕС

Страхотното попадение на Златен Ибрахимович, с който шведът дебютира за ЛА Галакси, бе избран за Най-великия гол в историята на МЛС. В анкетата, посветена на 25-ата годишнина на Мейджър Лийг Сокър, голът на Ибра от повече от 40 метра получи 12.2% от гласовете. Зад него останаха попадения на Обафеми Мартинс от 2015 година и Дарлингтън Нагбе.

Във въпросния двубой Ибра се появи на терена в 71-вата минута, когато Галакси губеше с 1:3 в в градското дерби с Лос Анджелис ФК. Златан и компания в крайна сметка спечелиха с 4:3, като ветеранът изравни резултата със споменатото фантастично попадение, а в първата минута на добавеното време донесе победата на тима си с удар с глава.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мери джейн

    0 5 Отговор
    Кое му е златно на Златан ?
  • 2 кочо

    1 0 Отговор
    един от най-великите.
  • 3 един от стадото

    0 0 Отговор
    малко е фукня, но му е простено. Швед, ама не баш