Last news in Fakti

18 Декември, 2020 14:10 2 088 0

Бивш мениджър на Челси и Тотнъм заплаши публично журналист със саморазправа (ВИДЕО)

  • челси-
  • тотнъм-
  • андре-вилаш боаш-
  • олимпик марсилия-
  • рен-
  • футбол-
  • журналист

Повод за гнева на бившия треньор на Порто и Зенит е критика към него в изданието „Ла Прованс“

Бивш мениджър на Челси и Тотнъм заплаши публично журналист със саморазправа (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият мениджър на Челси и Тотнъм Андре-Вилаш Боаш публично заплаши журналист със саморазправа. Това стана ясно след пресконференцията на португалския специалист след загубата на Олимпик (Марсилия) с 1:2 от Рен. 43-годишният специалист вече втори сезон е начело на марсилци.

„Ти продължавай в същия дух! Само ако те хвана! Само да ми се отдаде възможност да ми паднеш. Продължавай все така“, заяви Вилаш-Боаш, а думите му бяха записани от микрофоните в залата за пресконференция на стадиона в Рен.

Повод за гнева на бившия треньор на Порто и Зенит е критика към него в изданието „Ла Прованс“. В нея цялата вина за представянето на Олимпик (Марсилия) в Шампионската лига е хвърлена върху португалския наставник. Тимът завърши на последното място в групата си.

Думите на Андре-Вилаш Боаш веднага намериха отзвук в изявление на Френската асоциация на спортните журналисти.

„Решително осъждаме поведението на треньора. В продължение на няколко дни не спират упреците на португалския специалист, който е недоволен от критиките към себе си. Нещата обаче взеха неприемлив обрат. Ще се борим с всички сили за свободата на словото и ще следим с повишено внимание развитието на ситуацията“, обявиха от Асоциацията.

Олимпик (Марсилия) заема четвърто място във временното класиране на френската Лига 1 с 27 точки, на пет зад лидера Рен. Марсилци обаче имат два мача по-малко. Поражението от лидера сложи край на серията на Олимпик от шест поредни победи и общо девет мача без загуба в шампионата.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА