Last news in Fakti

18 Декември, 2020 13:23 1 053 0

Серхио Рамос: Ще спечелим битката с COVID-19

  • серхио рамос-
  • коронавирус-
  • реал мадрид-
  • covid-19-
  • футбол-
  • идеалният отбор

Поздравления за съотборниците ми в идеалния отбор, за мен е чест да бъда сред тях

Серхио Рамос: Ще спечелим битката с COVID-19 - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът на Реал Мадрид Серхио Рамос посвети влизането си в отбора на годината на ФИФА на семействата, засегнати от коронавируса. Той е сигурен, че битката срещу COVID-19 ще бъде спечелена.

„Обичам да мечтая и да постигам нови цели. Работя върху това постоянно. Искам да благодаря на всички и да посветя това признание на семействата, засегнати от коронавируса. Тази награда е за всички вас.

Поздравления за съотборниците ми в идеалния отбор, за мен е чест да бъда сред тях. Също така поздравявам колегите си в Реал Мадрид и испанския национален отбор, тази индивидуална награда е тяхна заслуга.

Много благодаря на тези, които гласуваха за нас. Трябва да продължим да се борим с коронавируса. Със сигурност ще спечелим”, каза Рамос пред El Espanol.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА