Last news in Fakti

28 Декември, 2020 11:55 1 284 2

Левски все още умува за зимната си подготовка, намеренията за лагер в чужбина се изпаряват

  • левски-
  • футбол-
  • зимна подготовка-
  • турция-
  • контроли-
  • лагер

"Сините" все пак следят ситуацията и с другите родни отбори, които може би ще се престрашат да отпътуват за Турция

Левски все още умува за зимната си подготовка, намеренията за лагер в чужбина се изпаряват - 1
Снимка: БГНЕС

Левски все още не са взели генерално решение за зимната си подготовка. По всичко обаче личи, че намеренията на "сините" за лагер в чужбина се изпаряват напълно. Причината за това е, че минусите на подготовка извън България стават все повече.

В югоизточната ни съседка Турция, която е предпочитана дестинация за повечето български отбори, въведоха куп нови рестрикции, ограничаващи новодошлите в страната.

Една от тях е задължителен PCR-тест при преминаване на границата. Такъв трябва да има и преди провеждането на всяка от контролите. Друго изискване е всеки футболист да бъде настанен в отделна стая, което значително ще оскъпи престоя на клуба. Не на последно място идва и забраната за тренировки през уикендите, което задължава срещите да се играят именно в тези дни.

"Сините" все пак следят ситуацията и с другите родни отбори, които може би ще се престрашат да отпътуват за Турция, за да не останат без проверки по време на зимната подготовка.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бойку шкафа

    2 5 Отговор
    Ще им дам един шкаф и да отиват да тренират..
  • 2 Смех !

    5 3 Отговор
    Зимна подготовка се прави,когато има Зима.Студ,сняг и мъгла.Какво им пречи да си тренират на Герена ? Ако ще и у Гватемала да отидат,пак са си същите ливади !