Last news in Fakti

29 Декември, 2020 19:10 1 497 1

Моуриньо "се облизва" за Серхио Рамос

  • жозе моуриньо-
  • серхио рамос-
  • реал мадрид-
  • футбол-
  • тотнъм

34-годишният бранител вече е играл под ръководството на португалеца, когато Моуриньо беше начело на Реал между 2010 и 2013 година

Моуриньо "се облизва" за Серхио Рамос - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо следи ситуацията с капитана на Реал Мадрид Серхио Рамос. Настоящият контракт на испанеца изтича в края на сезона, като в момента се водят преговори за неговото подновяване, но има разминавания между двете страни, от което Моуриньо ще се опита да се възползва, пише „Evening Standard“.

34-годишният бранител вече е играл под ръководството на португалеца, когато Моуриньо беше начело на Реал между 2010 и 2013 година.

Рамос е в испанския гранд от 2005 година, като за този период спечели пет пъти титлата от Ла Лига и три пъти трофея в Шампионската лига, наред с много други отличия.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Герак Митко

    1 0 Отговор
    Е и какво, старчески дом ли ще прави?