Last news in Fakti

1 Януари, 2021 19:08 2 181 2

От днес: Меси, Рамос, Алаба и Ибрахимович могат да преговарят с други клубове

  • лионел меси-
  • серхио рамос-
  • златан ибрахимович-
  • дейвид алаба-
  • мемфис депай

Най-голям интерес има към положението на капитана и символ на Барса - Лионел Меси, който още миналото лято поиска да напусне каталунския клуб

От днес: Меси, Рамос, Алаба и Ибрахимович могат да преговарят с други клубове - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Лионел Меси, Рамос, Алаба, Депай, Ибрахимович – това са само някои от големите имена във футбола, които от днес, 1 януари 2021 г., могат да започнат преговори с друг отбор след края на сезона, съобщава „Марка“, цитиран от Дарик.

На всички тях сегашните договори изтичат на 30 юни 2021 г., което дава свобода на гореизброените звезди да преговарят с всеки клуб, който е готов да плаща високите им заплати.

Най-голям интерес има към положението на капитана и символ на Барса - Лионел Меси, който още миналото лято поиска да напусне каталунския клуб.

Безкрайната история за бъдещето на Меси няма да приключи ... засега.

Меси срещу Неймар на 1/8-финал в Шампионската лига

Той заяви в интервю, че няма да реши как да постъпи – да си тръгне или да остане, преди края на сезона. Междувременно в Барселона ще се проведат президентски избори, чийто изход също може да е фактор за избора на Лео.

Два са клубовете, които имат финансовата мощ и футболни аргументи, за да изкушат звезда като Бълхата – Манчестър Сити с неговия любим треньор Пеп Гуардиола, и ПСЖ, където играе приятелят му Неймар.

"Ще изчакам, докато сезонът приключи. Фокусирам се върху титлите, а не върху други неща", каза той.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Любо Киров

    2 0 Отговор
    Домусчиев може да вземе Ибра в Лудогорец, няма хубав имидж ама пък е на години и за 200.000 евра може и да го купи

    Коментиран от #2

  • 2 Съгледвач

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Любо Киров":

    ..А па за 300 000 му е в кърпа вързан и вечно техен