Last news in Fakti

29 Декември, 2020 19:43 2 329 2

Интересен момент на трансферния пазар беляза ЦСКА

  • футбол-
  • георги йомов-
  • цска

Георги Йомов изигра 23 двубоя за отбора от "Българска армия" във всички турнири и вкара един гол

Интересен момент на трансферния пазар беляза ЦСКА - 1

Интересен момент на трансферния пазар беляза ЦСКА. Белгийски клуб е харесал крилото на "червените" Георги Йомов, но не може да го купи през януари. Причината не е в това, че въпросният състав няма пари, а че той вече е играл за два тима през този сезон.

Йомов изигра 2 мача за Славия, след което бе продаден на столичани. Така през януари фланговият състезател може да премине само в клуб, чието първенство се провежда в цикъл "пролет-есен". Такова например е това на Казахстан.

Офанзивният футболист изигра 23 двубоя за отбора от "Българска армия" във всички турнири и вкара един гол. Силните му игри не останаха незабелязани и той получи повиквателна за националния отбор.

Смята се, че белгийският отбор, който желае Йомов, е Беершот. Тимът е новак в лигата и върви на 7-о място с 28 точки. Отборът обаче има две срещи по-малко от своите съперници за място в Топ 4.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гларус

    5 9 Отговор
    Отново голям срам на показ .Защо истинското ЦСКА1948 си изписва името , а ментето с тирето се крият и не искат да им личи , че са тези дето ги докараха от Ловеч
  • 2 Бонговец

    2 0 Отговор
    Язък! Белгийците дават 1 милиард евро за него ,ама еи на! Не става...