Last news in Fakti

30 Декември, 2020 10:43 2 181 1

Томаш стяга ударна селекция в Етър

  • етър-
  • футбол-
  • александър томаш-
  • селекция-
  • михаил александров-
  • александър тонев-
  • мартин тошев

Младият специалист взема във Велико Търново Михаил Александров, Александър Тонев и Мартин Тошев

Томаш стяга ударна селекция в Етър - 1

Старши треньорът на Етър Александър Томаш е набелязал трима футболисти, които допреди няколко години бяха сред най-актуалните имена у нас, но впоследствие кариерите им тръгнаха надолу. Става въпрос за юношите на ЦСКА Михаил Александров, Александър Тонев и Мартин Тошев. Александров е шампион с Лудогорец и изкара няколко сезона в Русия, а сега е част от Арда (Кърджали), но не е доволен от статута си на резерва и ще опита да разтрогне договора си.

След като напусна "Българска армия", Александър Тонев носи екипите на Лех (Познан), Селтик, Астън Вила, Фрозиноне и Ботев (Пловдив), но в момента е без отбор. Очакваше се той да премине в унгарския Кишварда, но до трансфер не се стигна.

Централният нападател Мартин Тошев за последно защитаваше цветовете на казахстанския Жетису, но понастоящем е свободен агент.

В Етър очакват развитие около бъдещето на нападателя си и голмайстор от есента Преслав Боруков. Вероятността той да остане на "Ивайло" е много малка. Затова и Томаш се надява да успее да убеди Тошев да подсили "болярите".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БЕРОЕ66

    1 0 Отговор
    Менталиста с пари не постигна НИЩО, а без пари ще разпъвам само пучи медали във ВТ