Last news in Fakti

4 Януари, 2021 14:29 1 412 0

Турски тим с интерес към роден национал

  • интерес-
  • локомотив пловдив-
  • коняспор-
  • трансфер-
  • карагерен

Коняспор иска да привлече Бирсент Карагерен от Локомотив Пловдив

Турски тим с интерес към роден национал - 1
Снимка: БГНЕС

Тим от елита на Турция иска крилото на Локомотив (Пловдив) Бирсент Карагарен. Според „Тема Спорт“, позоваващ се на информации от югоизточната ни съседка, българският национал е попаднал в плановете на Коняспор. Тимът е 12-и в класирането.

28-годишният футболист е бил наблюдаван в някои от мачовете на "смърфовете" през есента, в които е затвърдил доброто впечатление у турците. В Коняспор преди години рита Димитър Рангелов.

Преди време Карагарен бе цитиран от турски сайт: "Бих искал да покажа таланта си в Турция, да видят хората как боравя с топката. Надявам се някой ден да заиграя тук".

Настоящият контракт между крилото и Локо (Пловдив) изтича през лятото. Той вече може да разговаря с всеки тим и да подписва предварителни споразумения.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА