7 Януари, 2021 20:34 1 752 0

Зинедин Зидан е под карантина

  • зидан-
  • реал мадрид-
  • карантина-
  • контакт-
  • заразен-
  • коронавирус

Наставникът на Реал Мадрид е бил в пряк контакт със заразен от коронавирус

Зинедин Зидан е под карантина - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан е поставен под карантина, след като е бил в пряк контакт с човек, който е дал положителен тест за COVID-19. Френският специалист не е присъствал на днешната тренировка на "кралете" и очаква резултата от направения му PCR тест. Преди това Зизу е дал отрицателен резултат при направата на бърз антигенен тест.

Съгласно протокола на испанската Ла Лига, Зидан ще трябва да остане в изолация в продължение на три дни, докато не се подложи на друг PCR тест, дори ако настоящия се окаже отрицателен. Така той може да пропусне гостуването на Осасуна в събота. Мачът пък може и да не се състои заради заплаха от буря в Памплона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА