Last news in Fakti

9 Януари, 2021 10:26 1 281 1

Ханзи Флик: Можем да се сърдим само и единствено на себе си

  • флик-
  • сърдене-
  • грешки-
  • обрат-
  • борусия мьонхенгладбах-
  • байерн мюнхен

"Няколко пъти сбъркахме при изнасянето на топката и домакините ни наказаха", смята наставникът на Байерн Мюнхен

Ханзи Флик: Можем да се сърдим само и единствено на себе си - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Байерн Ханзи Флик прие философски загубата от Борусия Мьонхенгладбах. Грандът поведе с 2:0, но допусна обрат до 2:3. Това бе второ поражение от началото на сезона в Бундеслигата.

"При 2:3 не успяхме да се върнем в мача, въпреки че имахме време. Загубите са част от футбола. Неприятно е и сме разочаровани, но можем да се сърдим само на себе си. Борусия не оставяше свободни пространства и разчиташе на контри. Всичко им се получи перфектно", заяви Байерн.

"Съперникът беше по-ефективен и се възползва от грешките ни. В първите 30 минути играхме добре и диктувахме темпото. Всичко обаче се реши от детайлите. Няколко пъти сбъркахме при изнасянето на топката и домакините ни наказаха", коментира Флик.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тото мач

    1 1 Отговор
    Оправят загубите от пандемият. Май всички грндове в Европа врътнаха по една обръщалка. Кога иначе ще обърнеш Байерн с 2 гола пасив до победа