Last news in Fakti

9 Януари, 2021 13:59 1 234 0

ЦСКА ще разкара ненужен португалец

  • томаш-
  • раздяла-
  • ненужен-
  • договор-
  • наем-
  • цска

Нуно Томаш повече няма да е част от "червения" отбор

ЦСКА ще разкара ненужен португалец - 1
Снимка: БГНЕС

Пътищата на Нуно Томаш и ЦСКА се разделят, пише „Тема Спорт“. Португалският защитник така и не се присъедини към лагера на отбора в Турция и няма да продължи кариерата си при "червените", въпреки че договорът му с клуба е до 30 юни 2022 година. През миналата година, от март до ноември, Томаш изкара период като преотстъпен във финландския КуПС Куопио, а в края на 2020-а наемът му изтече и се очакваше той да се завърне на "Армията".

Във Финландия 25-годишният португалец изигра 17 мача за първенство, 1 за купата на страната, 1 в квалификациите на Шампионската лига и още 3 в пресявките за Лига Европа, но ръководството на КуПС реши да не го задържи за постоянно.

Очакванията бяха Нуно Томаш да замине за подготвителния лагер в Турция, но явно в ЦСКА не възнамеряват да залагат повече на него и са го уведомили, че не попада в плановете на Бруно Акрапович. Централният защитник вече си търси нов отбор.

Договорът на Томаш ще бъде разтрогнат в близките дни. Португалецът изигра общо 24 мача с червената фланелка, като дебютира под ръководството на Любослав Пенев, а последния си двубой за ЦСКА записа при Люпко Петрович.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА