Last news in Fakti

10 Януари, 2021 11:14 1 007 0

Куман: Ставаме все по-уверени

  • куман-
  • барселона-
  • гранада-
  • победа-
  • увереност

"Наясно сме в каква ситуация се намирахме и знаем, че не можем да си позволим да продължим да губим точки", заяви наставникът на Барселона след победата на Гранада

Куман: Ставаме все по-уверени - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Барселона Роналд Куман видя един от най-силните мачове на неговия отбор от началото на сезона. Каталунците разгромиха с 4:0 като гост Гранада и се върнаха на третото място в Ла Лига.

"Влязохме сравнително трудно в мача, но имахме добър контрол върху топката. Победата е много важна за нас. Наясно сме в каква ситуация се намирахме и знаем, че не можем да си позволим да продължим да губим точки", коментира Куман.

"Изпращаме успешна седмица, в която спечелихме три поредни гостувания. Освен това, играхме добре. Показахме, че отборът се развива и върви нагоре, особено по отношение на увереността. Вкарахме 4 гола, което е много положително. Трябва да продължим в същия дух. Днес беше един от онези дни, в които не се нуждаеш от много положения, за да стигнеш до убедителен резултат", добави Куман.

"Меси е нужен на Барселона, за да се борим за трофеи. В последно време той е много ефективен. Лео с всички сили се стреми да помага на отбора. Той имаше трудно начало на сезона, но това се отнася за целия тим. Мотивацията на Меси в нито един момент не е била под въпрос", каза още нидерландският специалист.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА