Last news in Fakti

20 Януари, 2021 13:44 837 0

Солскяер: Няма да прибързваме със селекцията

  • солскяер-
  • селекция-
  • план-
  • състав-
  • подсилване-
  • манчестър юнайтед

"Разполагаме с играчи, които ще играят роля в състава в дългосрочен план", смята наставникът на Манчестър Юнайтед

Солскяер: Няма да прибързваме със селекцията - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че в отбора си има футболисти, които ще играят роля в тима в дългосрочен план. Именно поради тази причина "червените дяволи" няма да бързат със селекцията.

"Не търсим бързо решение. Разполагаме с играчи, които ще играят роля в състава в дългосрочен план. Дори ако говорим за Едисон Кавани, който е на 33 години. Той е част от тази стратегия с това, което допринася към клуба и другите играчи. Когато имаш възможност да говориш с футболисти или да научиш повече за тях като личности, това е много важно. Ние знаем къде искаме да стигнем в Манчестър Юнайтед. Дали искат да са част от това да върнем успешните времена, това винаги е част от темите, които дискутираме".

Норвежкият специалист коментира и бъдещето на Хуан Мата, чийто договор изтича през лятото.

"Решението е много трудно всеки път с Хуан. Неговите качества са известни. Ако играе, той вкарва голове, през този сезон помогна на отбора. Имаме други играчи, които се справят добре на тази позиция, но приносът на Хуан за групата си остава. Трудно е да го оставим извън състава, но за съжаление, това е ситуацията в момента. Все още не е взето решение относно бъдещето му", каза Оле.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА