Last news in Fakti

8 Декември, 2012 10:58 1 179 3

Кишишев: Стоичков има да извърви доста път за да стигне Херо

  • радостин кишишев-
  • черноморец-
  • литекс-
  • стоичков-
  • херо
Кишишев: Стоичков има да извърви доста път за да стигне Херо - 1
Снимка: БГНЕС

Радостин Кишишев наскоро бе назначен за спортно-технически директор на Черноморец, след като прекрати футболната си кариера. За последно той носи екипа на бургазлии, а там премина, след като се оказа ненужен в Литекс, с който стана три пъти шампион.

Днес от 14:00 часа настоящият му клуб се изправя срещу бившия му в Ловеч и бившият защитник даде кратък коментар за очакванията си от двубоя пред "Тема Спорт".

"Очаквам да стане едно истинско дерби. Играят два отбора, които имат своите шансове за призовата тройка. Литекс е бивш шампион. Голям тим за българските стандарти. За много кратък период си създаде една огромна репутация. Черноморец е отбор, който след напускането на Балъков се издържа предимно от продажба на футболисти и в последните два, три сезона е неизменно в челото", каза Тинката.

За шансовете на тима му в Ловеч, където той все още няма пълен успех, каза:

"Черноморец може все още да няма победа в Ловеч, но винаги е играл много стабилно срещу Литекс като гост. Дори и когато аз играех за Литекс, много трудно побеждавахме Черноморец у дома. В Литекс разполагат с доста млади момчета, които излизат от школата, но Черноморец има пълни сили да вземе трите точки. Трябва обаче да покажем добра и стегната игра и можем да се поздравим с победа. В момента в Литекс има малко отстъпление. Това се вижда и от класирането. Обикновено винаги са в тройката", сподели тим мениджърът на бургазлии.

За треньорския дуел Димитър Димитров-Херо - Христо Стоичков, които за кратко работиха заедно в националния отбор, той заяви:

"Няма място за сравнение. Все едно да сравняваме Стоичков и Херо като футболисти. Същото е и в обратната посока. Димитров е голяма величина, докато Ицо все още има доста път да извърви, за да стигне това, което Херо е направил като треньор. Отстъпва му и има още какво да учи", категоричен бе Тинката.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БУМЕР КАМОР

    0 0 Отговор
    da taka e
  • 2 гост

    0 1 Отговор
    ти луд ли си

    Коментиран от #3

  • 3 БУМЕР КАМОР

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    ludiat si ti