Last news in Fakti

26 Януари, 2021 18:28 1 125 0

Абрамович иска от Тухел да върне Челси в битката за титлата

  • тухел-
  • цел-
  • абрамович-
  • челси-
  • титла

В момента Челси е на девето място, на 11 точки зад лидера Манчестър Юнайтед

Абрамович иска от Тухел да върне Челси в битката за титлата - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Челси Роман Абрамович вярва, че все още има достатъчно време лондончани да наваксат изоставането си и да се върнат в битката за титлата още през този сезон. Именно такова е едно от първите изисквания към новия мениджър Томас Тухел, който днес трябва да подпише своя договор. Твърди се, че първоначално контрактът ще бъде за 18 месеца.

В момента Челси е на девето място, на 11 точки зад лидера Манчестър Юнайтед. Собственикът обаче е уверен, че в отбора има достатъчно качество. Сезонът пък е едва в средата си и предвид спецификата му в настоящите условия, лондончани могат да се завърнат в голяма битка. Със сигурност Абрамович и бордът на директорите вярват, че Челси може да подобри класирането си от миналия сезон, когато тимът завърши на четвърто място, и поради тази причина са решили да уволнят Франк Лампард още сега.

В крайна сметка легендарният халф на Челси си тръгва като мениджъра с най-лош рейтинг по отношение на средно спечелени точки на мач в ерата на Абрамович.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА