Last news in Fakti

30 Януари, 2021 20:04 1 276 1

Славиша Стоянович: Трябва да поправим концентрацията в наказателното поле

  • стоянович-
  • левски-
  • контрола-
  • победа-
  • концентрация-
  • голове-
  • олимпия любляна

"Много тичане, много агресия, но имаме доста работа в тактически план и се надявам малко да се поуспокоим", заяви наставникът на Левски след победата над Олимпия Любляна

Славиша Стоянович: Трябва да поправим концентрацията в наказателното поле - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович сподели пред клубната телевизия впечатленията си от контролата срещу Олимпия Любляна, спечелена от неговия тим с 1:0.

"Специално през първото полувреме имахме добри положения. Малко успокоихме темпото след това. Имахме много натоварени тренировки и сега влизаме в момента, в който повече да залагаме на тактика, а не толкова на интензивни тренировки. Имахме хубави шансове за гол днес, но трябва да поправим концентрацията в наказателното поле. Доволен съм от динамиката. Много тичане, много агресия, но имаме доста работа в тактически план и се надявам малко да се поуспокоим. Да работим с глава, а не с физика", сподели Стоянович.

"Тежко е да коментирам Луи Нганиони веднага след мача. Има още тренировки има и още един мач. След това ще видим. Има конкуренция и в защита, и при халфовете, трябва да намерим добра схема за всички. Като направим смени да държим ниво.

Всички отбори в контролите са добри. Трябва да направим добър анализ и утре имаме две тренировки. Ще дам на някои шанс, които досега не са имали шанс да се докажат", добави специалистът.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мимчят

    2 1 Отговор
    Абе то ,че първо трябва с глава да се играе,е така,ама трябва и технически възможност за това.но поне 50%,че и повече от наличните футболисти ,не претежават класата за Левски...