Last news in Fakti

4 Февруари, 2021 01:00 1 747 0

Ювентус отхвърлили оферта на Ливърпул в размер на 57 милиона евро за резерва

  • ювентус-
  • демирал-
  • отказ-
  • оферта-
  • резерва-
  • ливърпул

"Бианконерите" не искат да се разделят с Мерих Демирал

Ювентус отхвърлили оферта на Ливърпул в размер на 57 милиона евро за резерва - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът на Ювентус Мерих Демирал е бил преследван от Ливърпул в последните дни от трансферния прозорец. Мърсисайдци дори са отправили официална оферта за турския национал, но тя е била отхвърлена, разкри Sport Mediaset.

Предложението е било на стойност 57 млн. евро. Любопитното е, че специализираният сайт Transfermarkt оценява Демирал на почти двойно по-ниска сума - 30 млн. Въпреки това, от Юве са отказали да се разделят с 22-годишния бранител, защото разчитат на него в дългосрочен план. Самият футболист също е предпочел да остане при "бианконерите" и да се бори за титулярно място.

Ювентус купи турския бранител през 2019 година от Сасуоло за 18 млн. Доскоро той се възстановяваше от скъсани коленни връзки. Снощи Демирал започна като титуляр при победата над Интер за Купата на Италия, а на пейката останаха ветераните Джорджо Киелини и Леонардо Бонучи.

Ливърпул все пак успя да привлече двама централни защитници. Шампионът на Англия се подсили с Бен Дейвид от Престън и Озан Кабак от Шалке 04.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА