Last news in Fakti

3 Февруари, 2021 11:12 1 082 0

Конте: Ювентус не направи нищо в атака, но ни победи

  • интер-
  • конте-
  • ювентус-
  • купа на италия-
  • загуба

"Като цяло, сами сме си виновни за резултата", смята наставникът на Интер

Конте: Ювентус не направи нищо в атака, но ни победи - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Интер Антонио Конте посочи грешките в защита като основна причина за загубата с 1:2 от Ювентус в първия полуфинал за Купата на Италия. "Нерадзурите" не можеха да разчитат на наказаните Ромелу Лукаку и Ашраф Хакими, а в реванша ще са без Алексис Санчес и Артуро Видал.

"Като цяло, сами сме си виновни за резултата. Ювентус извлече максимума от две наивни наши грешки, които доведоха до головете. Трябва да сме по-решителни пред вратата на противника. И днес създадохме доста положения, но не ги реализирахме. А срещу отбор като Ювентус не можеш да победиш, ако правиш толкова пропуски", заяви Конте.

"Самото ни представяне беше отлично, единствено резултатът е лош. Бяхме притиснали Юве и е изключително разочароващо, че не постигнахме това, което заслужавахме. Съперникът не направи почти нищо в атака, не си спомням някое спасяване на Самир Ханданович. Ако не бяха собствените ни грешки... Можехме да победим с 2:0 и никой нямаше да каже, че е несправедливо", не скри яда си треньорът на "нерадзурите".

"Ясно е, че след като загубихме с 1:2 у дома, трябва да търсим победа с два гола разлика в Торино. Очевидно не ни предстои разходка в парка", отбеляза Конте.

Той коментира и финансовата криза, обхванала клуба.

"Не можем да отречем, че ситуацията е странна. Започнахме да градим сериозен проект, но от август насам той на практика е замразен", призна специалистът.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА