Last news in Fakti

4 Февруари, 2021 11:57 1 124 0

Тухел: Искам да победя Жозе Моуриньо

  • тухел-
  • моуриньо-
  • закана-
  • уважение-
  • похвала-
  • тотнъм-
  • челси

"Той е един от най-добрите мениджъри в света", изчетка колегата си немският специалист

Тухел: Искам да победя Жозе Моуриньо - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Челси Томас Тухел заяви, че иска да вземе скалпа на Жозе Моуриньо в предстоящото дерби срещу Тотнъм.

"Той е един от най-добрите мениджъри в света. Създаде отбор в Тотнъм, който винаги е много състезателен, много силен. За мен ще бъде голямо предизвикателство. Жозе е победител и аз искам да прилагам същото в моите отбори“, коментира Тухел преди въпросната среща.

"Моуриньо направи от Тотнъм много силен отбор. В отбора му има персонажи като Сисоко и Хьойберг, които подкрепят защитата, те са много дисциплинирани и трудолюбиви момчета. Отпред обикновено играят Сон, Хари Кейн, Бергвай или Ламела. Те имат изключително качество и бързина.“

"Изпитвам най-голямо уважение към Моуриньо, защото той изгражда отбори на най-високо ниво, за да се състезават и да печелят мач след мач. Ние се опитваме да направим също в нашия стил с нашите вярвания. Всичко е позволено. Има много начини за успех. Моуриньо има изключителна кариера като треньор от световна класа. Ние сме тук, за да го победим. Това е предизвикателството, за което сме готови“, добави новият мениджър на Челси.

"Чувствам се абсолютно комфортно. Мачът е Тотнъм срещу Челси, а не аз срещу Жозе. Много съм щастлив, че съм мениджър на много силен отбор. Много се радвам, че съм в отбор с нашето качество, нашия манталитет и атмосферата, в която сме в момента.“


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА