Last news in Fakti

5 Февруари, 2021 18:46 1 075 0

Румениге: Ханзи Флик остава в Байерн Мюхен и няма да поема националния отбор!

  • флик-
  • оставане-
  • бирхоф-
  • румениге-
  • национален отбор-
  • отказ-
  • байерн мюнхен

"Нямаме намерение да решаваме проблемите на Германския футболен съюз", ядоса се изпълнителният директор на баварците

Румениге: Ханзи Флик остава в Байерн Мюхен и няма да поема националния отбор! - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге направи някои интересни изказвания за бъдещето на наставника на тима Ханзи Флик, спекулациите за това да поеме националния тим на Германия, както и отправи критики към Оливър Бирхоф, който е директор на националните отбори. Той категорично заяви, че Флик остава начело на баварците и догодина, а от клуба нямат намерение да решават проблемите на националния отбор.

“100% Ханзи Флик остава в Байерн. Той има много успешен период в клуба и като играч, а това се брои, когато си треньор. Винаги съм казвал, че треньорското назначение е най-важното и ние имаме договорка, за това такава тема изобщо не съществува. Ако трябва да съм честен, Оливър Бирхоф до момента претендира за голям модернизатор на Германския футбол съюз, но всичко, което критикува, всъщност е свързано с неговото име. Освен това смятам, че е много неуважително към сегашния селекционер Йоахим Льов да прокламираш планове за нов наставник. Нямаме намерение да решаваме проблемите на Германския футболен съюз. Дори бих казал, че идеята да смениш Байерн с националния отбор малко ме разсмива,” коментира спекулациите свързани с името на Ханзи Флик Румениге.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА