Last news in Fakti

5 Февруари, 2021 23:06 1 019 0

Байерн Мюнхен успя да преодолее съпротивата на Херта Берлин

  • байерн мюнхен-
  • херта берлин-
  • коман-
  • бундеслига-
  • класиране

Баварците спечелиха с минималното 1:0

Байерн Мюнхен успя да преодолее съпротивата на Херта Берлин - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Байерн (Мюнхен) постигна икономичен успех с 1:0 като гост на Херта (Берлин) в първия двубой от 20-ия кръг на Бундеслигата. С победата баварците се утвърдиха на върха във временното класиране с 48 точки, като има 10 повече от втория РБ Лайпциг. Херта е точно над чертата - 15-и със 17 точки.

Баварците пропуснаха отлична възможност да открият в 12-ата минута, когато Роберт Левандовски пропусна дузпа. В 22-ата обаче все пак гостите от Мюнхен откриха чрез Кингсли Коман, който се разписа с удар от границата на наказателното поле. Това се оказа и единственото попадение в двубоя.

Така европейският шампион записа пета поредна победа и вдигна настроението си за световното клубно първенство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА