Last news in Fakti

6 Февруари, 2021 12:09 1 908 2

Бивш стрелец на Черно море ги почна в Турция

  • матиас курьор-
  • футбол-
  • черно море-
  • самсунспор

Курьор вкара гол и удари две греди за своя Самсунспор

Бивш стрелец на Черно море ги почна в Турция - 1

Бившият стрелец на Черно море Матиас Курьор не чака дълго преди да започне с късането на мрежи в Турция. Националът на Мартиника вкара дебютния си гол за Самсунспор при победата с 3:1 над Бандърмаспор в мач от 20-ия кръг на местния шампионат от второто ниво на турския футбол.

Това бе първият двубой, в който започва от първата минута. Освен попадението, Курьор удари две греди.

Срещата започна чудесно за домакините от Самсун. Още в 6-ата минута Чалик откри с техничен удар. Пет минути по-късно Овачъклъ изравни с глава след центриране от ъглов удар.

Второто полувреме стартира със силен натиск на Самсунспор. Гол обаче падна чак в 75-ата минута. Резервата Явуз получи пред наказателното поле от Йозтекин и с хубав удар изненада вратаря за 2:1.

В добавеното време Жужу изведе Курьор в пеналтерията и нападателят оформи крайното 3:1.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Какви са тези

    3 1 Отговор
    глупости!? По-точно би било да се каже: "Почна с чупенето на греди", но и то не е вярно, защото нито мрежа е скъсал; нито греди е разглобил... (При това става въпрос за Б група...)
  • 2 Айшето

    1 1 Отговор
    2 греди ударил и един гол вкарал! А две приятелки казаха че на тях бая им вкарал!