Last news in Fakti

13 Февруари, 2021 16:14 4 885 5

Реал не иска повече Марсело - ето кой отбор дебне да го привлече без пари

  • марсело-
  • реал мадрид-
  • ювентус-
  • трансфер

В информациите се разбира ясно, че Ювентус е най-сигурната следващата дестинация на бразилеца

Реал не иска повече Марсело - ето кой отбор дебне да го привлече без пари - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Различни източници от Испания потвърждават, че Реал Мадрид няма да предложи нов договор на левия бек Марсело, което означава, че бразилецът ще може да напусне като свободен агент след края на сезона.

В информациите се разбира ясно, че Ювентус е най-сигурната следващата дестинация на Марсело, където би могъл да се събере с близкия си приятел Кристиано Роналдо.

Старши-треньорът на “бианконерите” Андреа Пирло иска да има още една опция на левия бек, след като в момента италианците разчитат на Алекс Сандро. Пирло се надява, че Роналдо може да помогне много с евентуални преговори между двете страни и процедурата да бъде задействана възможно най-скоро.

Марсело пристигна в Реал Мадрид в началото на 2007 година, като от тогава до лятото на 2019 година той бе неизменна част от титулярната единайсеторка на тима.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вито Андолини

    6 10 Отговор
    Сакън, превърнахме се в сбирщайн от безплатни старчоци. Този, като типичен бразилски мангоджери има проблем с дисциплината. За това Зидан им показва вратата на такива утайки. Трябва много да се внимава с латино джеритата, че от тях доста боли главата. Имат талант, защото те от прохождането си, само футбол играят. Не учат, нямат възпитание, нямат ценностна система... Абе джерита!

    Коментиран от #2

  • 2 Сйй

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Вито Андолини":

    По-голям джери от тебе няма
  • 3 Сандо

    5 1 Отговор
    Да го вземем в Левски,тъкмо нашия титуляр се контузи.

    Коментиран от #4

  • 4 Славиша

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Сандо":

    Опасявам се, че с толкова звезди в отбора, плюс новите топ футболисти, които привлякохме в паузата, няма да може да се пребори за титулярно място.

    Коментиран от #5

  • 5 kиро

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "Славиша":

    Ее,ако не може да се наложи в Левски то в Цецека-литекс няма да има никакъв проблем,ще бъде в тон с боята на целия ви катун(черен)