Last news in Fakti

16 Февруари, 2021 12:46 2 059 0

Тотнъм вече се насочи към заместник на Моуриньо

  • нагелсман-
  • заместник-
  • уволнение-
  • форма-
  • тотнъм-
  • моуриньо

Ръководството на "шпорите" иска да замени Специалния с Юлиан Нагелсман

Тотнъм вече се насочи към заместник на Моуриньо - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Тотнъм вече сериозно се замисля дали да не уволни мениджъра Жозе Моуриньо. След отличното начало на сезона, напоследък "Шпорите" са в много лоша форма. Отборът има 1 победа и 4 загуби в последните си 5 мача и се срина до 9-ото място в класирането. Ако положението не се подобри скоро, нищо чудно да се стигне до раздяла с португалския специалист.

В Тотнъм вече са набелязали и кой ще бъде заместникът на Моуриньо, ако той бъде уволнен. Това е наставникът на РБ Лайпциг Юлиан Нагелсман, твърди "The Athletic". Той е един от най-перспективните млади треньори в Германия, а през миналия сезон изведе тима си до полуфинал в Шампионската лига, като по пътя си елиминира Тотнъм на осминафинала. Още тогава той е "хванал окото" на шефовете на "Шпорите".

Нагелсман има договор с РБ Лайпциг до 2023 година, така че няма да е лесно Тотнъм да го отмъкне от там. Самият наставник обаче наскоро заяви, че има желание един ден да работи в Премиър лийг и евентуална оферта от лондончани със сигурност ще го заинтригува.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА