Last news in Fakti

16 Февруари, 2021 21:47 2 058 4

Джокович крачи към трета поредна титла в Мелбърн

  • новак джокович-
  • тенис на корт-
  • тенис-
  • аустрелиън оупън

Сърбинът надигра с 6:7(6), 6:2, 6:4, 7:6(6) Александър Зверев за 3:34 часа игра

Джокович крачи към трета поредна титла в Мелбърн - 1
Снимка: БГНЕС

Световният номер 1 Новак Джокович продължава уверено да крачи към трета поредна титла на Аустрелиън Оупън. Сърбинът записа и 19-а поредна победа в Мелбърн, след като надигра с 6:7(6), 6:2, 6:4, 7:6(6) Александър Зверев за 3:34 часа игра.

Първият сет бе много оспорван и се стигна до тайбрек. В него германският тенисист успя да надделее, въпреки че Ноле спаси първия сетпойнт.

Вторият сет бе изцяло за лидера в ранглистата, който дръпна с 4:1 и доигра спокойно частта. Зверев се вдигна и поведе с 3:0 в трети сет, но допусна два поредни пробива и загубим с 4:6, с което Джокович дръпна в резултата.

Четвъртият сет също бе оспорван и динамичен. Зверев поведе с 3:0, допусна обаче пробив и всичко трябваше да се реши в тайбрек. В него нито един от двамата не допусна мини брейк до 6:6, когато класата и опита на сърбина си казаха думата и той триумфира.

На полуфиналите Джокович ще се изправи срещу Аслан Карацев, който отстрани контузения Григор Димитров.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 IVAN

    6 2 Отговор
    МАЧКАЙ ДРИШО..
  • 2 Брендилия

    11 0 Отговор
    Леле сърбино страшен си..и германеца Зверев го разбра. Браво, а все така да ти е наслука!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ДОКО

    0 1 Отговор
    БРАВО НА ДЖОКОВИЧ..НЕ Е МЕНТЕ ЗВЕЗДА КАТО ГРИШО..И НЕ ГО БОЛИ КРЪСТЧЕТО..