Last news in Fakti

17 Февруари, 2021 19:04 3 250 18

Здравко от "Ритон": Тези, които написаха декларацията срещу Ганчев, са пишлемета!

  • ритон-
  • пишлемета-
  • фенове-
  • ганчев-
  • напускане-
  • цска-
  • здравко

"Явно Гриша Ганчев се е уморил да се бори с диващината", заяви певецът

Един от най-известните фенове на ЦСКА - Здравко Желязков от дует "Ритон", коментира трусовете в Борисовата градина. Той е сигурен, че ставащото е много лошо за ЦСКА и се обяви в подкрепа на Гриша Ганчев.

"Не съм вътре в нещата и не съм сигурен, какво е накарало г-н Ганчев да вземе това решение, но жалко, че се стигна до тук. Просто съм бесен. Явно ЦСКА има много врагове, чиято цел е да унищожат клуба. Категоричен съм в това. Абсолютно сигурен съм, че и онова писмо на част от феновете срещу него, въобще не е причина да реши да се откаже. Може да е било капака на всичко, но не и в основата. Аз съм сигурен, че на тези пишлемета, които са я писали или им е платено или са изпаднали в някакви емоционални изблици, ядосани, че е продаден Али Соу“, каза Здравко пред "Монитор".

"Ганчев беше обезпечи финансово клуба, играчите бяха спокойни, плати емблемата. Завърнахме се в Европа и показахме кой е евробоецът. Подкрепям го и за Али Соу. В крайна сметка клубът трябва и да печели пари. Защо да не го продаде? Той е собственикът и той трябва да реши. Не да слуша група фенове какво казват. Те си обичат и имат право на мнение, но решеният трябва да ги взима собственикът. Явно се е уморил да се бори с диващината. От доста години всички са срещу ЦСКА. Аз лично силно се надявам Гриша Ганчев да размисли и да се върне. Но не вярвам, че ще стане. Единствено може би Христо Стоичков е способен да го разубеди“, допълни още Здравко Желязков.

"За бъдещето изобщо не съм оптимист. Футболистите имат психика. Сега тя ще бъде разклатена, дори разбита. Шампионското настроение, което беше започнало да се усеща в ЦСКА сега ще изчезне. Бесен съм“, завърши Здравко от "Ритон".


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Колко

    17 9 Отговор
    Ти плати.. М ешник и ти се и з ходи

    Коментиран от #14

  • 2 1122

    32 3 Отговор
    Вие подозирате ли ,че Ганчев може да е платил на пишлеметатата да напишат това и да си е намерил повод да се чупи.Не мисля ,че бизнесмен с пари ще зареже нещо само за да угоди на 20 човека.
  • 3 Изборен виц

    7 12 Отговор
    Чапай и Петка закъсали до едно село без хляб и вода.Влезли в първата къща и Чапай вика на дядото.О дядо ние сми от партия БСП -къщата ти е стара -Петка пиши нова къща от наща партия.О дядо баба ти е стара.Петка пиши младо момиче за дядото от наща партия.Хапнали .Пийнали и обещали и но Х@й за дядото от партията
  • 4 Истината

    37 2 Отговор
    Абе защо не кажат истината, че Бойко го натопи пред ОЛАФ да връща парите за джипките на МВР ?!?!?!?
  • 5 цицерон

    6 2 Отговор
    Мили ми цици, пишлеметата не са виновни. Прозрете старата приказка - Деньги вперед!
  • 6 анализатор

    21 4 Отговор
    Коментарът под номер 4 казва точната ИСТИНА. Има и други причини, примерно дългове към УЕФА, но намери момента с атаката на феновете.
    Гришата е бозайник на Нора Ананиева, която го удостои с много червени куфарчета. А далаверите му още преди банкянеца нямат край.Шубе го е от идващата нова власт, нищо чудно да обуе гуменките към Дубай.
  • 7 Левски 1914

    13 8 Отговор
    Защо ревеш за Литекс – Етрополе Здравкоо?
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 за Уйфендърс

    9 6 Отговор
    Педерчетата от Уйфендърс да изпросят 76 000 лева, да вземат акциите и да покажат на Господин Ганчев как се прави, как се печели титла, купа и се играе най-малко полуфинал ШЛ. И да доведат Меси и Роналдо.

    Дебилчета с дебилчета!
  • 10 Ритончо

    11 6 Отговор
    А не виждаш ли, че отбора на славната Българска армия прилича на африканско племе канибали?
  • 11 Тц не са

    10 2 Отговор
    Не са пишле.мета Здравко, откровени п*утки са! От тези , които за два лева правят с*вирки наред!
  • 12 ежко

    10 1 Отговор
    Всичките спонсори на клубове нямат никаква финансова изгода от клубовете.И в Левски , и в ЦСКА и в останалите клубове се наливат едни грешни пари по споразумение с Тиквата, гласящо "Вие подкрепяте клубовете,а ние не ви закачаме".За Ганчев -контрабанда със захар, Божков -хазара.Затова Божков джироса акциите на Левски имено на Тиквата, а последният се направи на ощипан и не посмя да ги вземе.Щото от тях само загуби може да очакваш.А феновете, ако са истински фенове -да си купят акции на клубовете и да разберат как се плащат заплати на футбулерите, ток,лагери, наеми и т.н.

    Коментиран от #13

  • 13 Мучо динеро

    3 0 Отговор

    До коментар #12 от "ежко":

    Добре де,а защо тоя ритнитопковци взимат такива високи заплати?Според мен заплатата им не трябва да надхвърля 4-5 хиляди лева и пенсиониране на 40.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Чорбар

    5 0 Отговор
    Тиквата е новия собственик на ЦСКА справка Левски оставка убийци на футбола
  • 16 Не съм фен

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "ВАРНА":

    ВСИЧКИ РЕВЪТ ЩОООТ ЗАПЛАТИТЕ СТАВАТ НЕСИГУРНИ.КАКВО ТОЛКОВА СТАНА ВРЕМЕ Е ДА СЕ ИГРАЕ С БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛИСТИ И КВОТО Е ТОВА
  • 17 1923

    2 2 Отговор
    Всяка една дума от декларацията на Офендърс е истина и всеки един въпрос е резонен. Абсолютно ги подкрепям.Това са хората , които изграждат облика на сектор Г и от 20 години са навсякъде с отбора и в основата на всяко хорео, което сега разсърдените чичаци от сектор А снимат, като полудели на всеки мач.Не мисля, че има истински цесекар, който да не е съгласен с тях. Всеки отчита направеното от Ганчев за клуба, но цената, която плащаме за това е твърде висока. Превърнахме се в африкански отбор, който измести кухорогите от второто им място. От 10 титли на делиорманските печенеги имаме 7 втори места. А изгледите това да продължи са огромни. Политиката на клуба е политика на парче, алъш вериш до откат. Събират се играчи за без пари и който става се продава при първа възможност. Не е проблемът в продажбата на Соу, тя даже закъсня, проблемът е в момента. Не може на 01,02,2021 да тръбиш колко ценен за отбора е Али и как искаш да атакуваш титла и да го продадеш след 10 дена.Това е безумие. Изпускането на Недялков, Десподов, продажбата на Антов, Соу, ребрандирането на Литекс, 5 години калъфки. Колко още да търпим?Баста! Да си взима джуджето онзи патравия и да се маха с 200! Захарта се стопи отдавна.
  • 18 Люси Иларионов

    1 0 Отговор
    Здравко , дължиш ми 100 бона. Не си забравил нали ?