Last news in Fakti

17 Февруари, 2021 19:45 1 333 0

Шави: Надявам се един ден да стана треньор на Барселона

  • шави-
  • барселона-
  • надежди-
  • бъдеще-
  • треньор

"Но фактът, че ще оглавя Барселона в близко бъдеще е илюзия", поясни легендата

Шави: Надявам се един ден да стана треньор на Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Ал-Сад Шави Ернандес коментира слуховете за евентуалното му назначение начело на Барселона в близко бъдеще. "Много хора ме виждат като треньор на Барселона. Не искам да го крия, надявам се. Мога да го кажа много пъти, но винаги съм се отнасял с уважение към настоящия треньор Роналд Куман и към клуба. Пожелавам на екипа всичко най-добро. Предстоят президентски избори за Барселона. Да видим кой кандидат ще спечели. Но фактът, че ще оглавя Барселона в близко бъдеще е илюзия", заяви Шави, цитиран от Mundo Deportivo.

Испанските медии съобщиха, че няколко кандидати за президент на Барселона искат да видят Шави като старши треньор на отбора. В същото време договорът на 41-годишния специалист с катарския клуб е до юли 2021 година.

Шави игра за Барселона в продължение на 17 години от 1998 до 2015. Испанецът спечели с родния си тим 8 титли на страната, 3 Купи на краля, 4 Шампионски лиги, 6 Суперкупи на Испания, 2 Суперкупи на Европа и 2 клубни световни първенства.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА