Last news in Fakti

17 Февруари, 2021 21:21 1 616 0

Юнайтед си избра заместник на Погба 

  • манчестър юнайтед-
  • заместник-
  • валверде-
  • реал мадрид-
  • погба

"Червените дяволи" искат да се подсилят с Федерико Валверде от Реал Мадрид

Юнайтед си избра заместник на Погба  - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Манчестър Юнайтед следи изкъсо изявите на таланта на Реал Мадрид Федерико Валверде, съобщва “Sun”. 22-годишният играч впечатлява с изявите си в последните месеци и според английската медия, той ще наследи Пол Погба в халфовата линия на “червените дяволи”.

Бъдещето на 27-годишния Погба не е сигурно на „Олд Трафорд“ и затова вече се търси негов заместник. Световният шампион има договор с англичаните до лятото на 2022 година, но отборите на Реал и Ювентус имат силното желание да го привлекат още през това лято.

Валверде има доста солидна откупна клауза в размер на 148 милиона британски лири и точно поради тази причина не е изключена опцията двамата да бъдат разменени.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА