18 Февруари, 2021 17:37 2 878 27

Феновете на ЦСКА на срещата с Гриша Ганчев: Не искаме друг да управлява клуба!

  • цска-
  • фенове-
  • гриша ганчев-
  • футбол

Привържениците благодарили на бизнесмена за това, че спаси ЦСКА и се надяват той да промени решението си и да остане

Приключила е срещата на фенове на ЦСКА с Гриша Ганчев. Тя се е състояла в офиса на бизнесмена в сградата на Litex Tower. Ганчев приел привържениците на "червените" точно в 15:00 часа. Срещата продължи час и половина.

На нея са присъствали повече от 20 фенове на ЦСКА, които редовно посещават мачовете на отбора в секторите "А" и "В". Успели хора от различни сфери - адвокати, доктори, финансисти, инженери, икономисти, банкери, ресторантьори, строителни предприемачи, поети, съобщава ТОПСПОРТ. Хора, които си купуват абонаментни карти и истински обичат отбора.

Всички те заявили твърдата си подкрепа само и единствено към Ганчев. Те не желаят ЦСКА да бъде управляван от друг човек. Доволни са от свършената работа до момента и виждат бъдеще за тима само с него начело. Феновете благодарили на бизнесмена за това, че спаси ЦСКА и се надяват той да промени решението си и да остане.

Връх на емоциите е бил моментът, когато един от присъстващите фенове е подарил на Гриша Ганчев снимка на четирите му деца, облечени в екипи на ЦСКА и с шалове на отбора. "Заради тях остани и довърши делото си в клуба! Защото това е свято дело!", казал въпросният човек. Ганчев е напуснал срещата с тази снимка в ръка.

Феновете не са получили положителен отговор, че той остава. Но са били успокоени, че отборът е подсигурен до края на календарната година, за което информирахме още сутринта. Целите продължават да бъдат същите, а никой от футболистите не желае да напуска.

Това е пореден ден, в който Гриша Ганчев получава много мощна подкрепа. След като заяви, че ще се оттегли, тя не е спирала. Точно обратното - става все по-силна. От страна на фенове и легенди, от "червена" България.

Какво ще се случи, остава да разберем...


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 21 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гриша Ганчев

    32 23 Отговор
    Заминавам за Дубай.

    Коментиран от #10

  • 2 Оптимиста

    17 16 Отговор
    Лупи е новият собственик на цска. Всичко е свързано с много пари около 20 милиона лева на година.

    Коментиран от #18

  • 3 Цесекар

    32 31 Отговор
    Аз пък неща да гледам Литекс, след купата от 2016 няма ЦСКА

    Коментиран от #6

  • 4 Левски 1914

    43 32 Отговор
    Докъде я докараха фенове на цска да се молят на собственика на Литекс този Литекс дето ги млати 8 – 0.
  • 5 Крокодилеца

    25 20 Отговор
    Искаме си Ганю, плаща ни добре и сме вечно втори
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Ал Томов

    23 13 Отговор
    Готов съм да помогна.
  • 8 Факт

    33 5 Отговор
    Като че ли някаква игра играе Гришата ???? Сигурно търси някаква голяма подкрепа от държавата... Защото знае колко е щедър Баце предизборно.... Предстои да видим !?!

    Коментиран от #15

  • 9 Цесекар

    18 25 Отговор

    До коментар #6 от "Kubeto":

    Говедата поне имат отбор, пък Ганя плаща фактури с булстата на Литекс, кой ще му вземе фалшивите акции. Наслаждавайте се на Ганюво щот друг нема да има, аз мога да си пътувам до Рим 2-3 пъти годишно да гледам Рома щото ЦСКА нема
  • 10 Мутафчийски

    6 4 Отговор

    До коментар #1 от "Гриша Ганчев":

    не заминава
  • 11 Сините

    17 16 Отговор
    мухъли отново злорадстват. Няма ли да извадите пак ковчега бе криваци. Каквото друг пожелаеш това те застига. Злобни дребни сини хлебарки.

    Коментиран от #12

  • 12 Чочко

    8 12 Отговор

    До коментар #11 от "Сините":

    Трябва да вадим оранжавият ковчег тоя път
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 павел

    14 3 Отговор
    Това беше идеята на Бойко и Домуса. Сега Гриша Ганчев може да си продаде целият отбор, а феновете ще ги е страх да му контрират.
    Така на Ганчев бизнеса ще остне и власта няма да го закача (както направи с Божков). На Домуса отбора пак шампион.
  • 15 Тиквата

    14 0 Отговор

    До коментар #8 от "Факт":

    както е"щедър" предизборно, така и действа подмолно следизборно. Праща НАП, ДАНС, прокуратура... и чао бизнес.
  • 16 Само ЦСКА

    12 14 Отговор
    Само се чудя тези левскарчета, дето лаят непрекъснато за тирета, Литекс, люляци ... са само много нагли, много са тъпи или май и двете! Цяла България тръгна да им оправя бакиите ... от парите на всички ни, а те пак по ЦСКА лаят ... Не разбраха ли, че са вечи твърди спаринг абонати на Червените, че вече и не само на тях. Да се молят да са на трето място ... ама отзад на пред!!! Ха ха хо хо ... сини чифтокопитни!!!
  • 17 Левскар

    16 2 Отговор
    Браво на феновете на Припока.Така се прави а не като нашите фенове когато трябваше да подкрепят собственика ВАСИЛ БОЖКОВ най богатия Бьлгарин налял 20 милиона вьв.Левски.се ослушваха като гьрмяни зайци .Нищо не направиха да го подкрепятПросто ме е яд защото само При Божков щяхме да се борим за 1во.място.Сега просто агонизираме и забавяме агонията.Нямаме истински фенове милеещи за клуба

    Коментиран от #19

  • 18 ВЕЛИКО ТЪРНОВО

    7 6 Отговор

    До коментар #2 от "Оптимиста":

    За в бъдеще за да не се доставя кратковременна истерична радост на подуенци, всички в ЦСКА трябва да са много премерени в говоренето и декларациите. Това се отнася , както за феновете, така и за собствениците. Ганчев, Инджов и Стоичков трябва да намерят стратегически чуждестранен партньор за ЦСКА, който да не е зависим от нашия политическо олигархичен кръг. Който да приеме аккциите в случай на рекет към собствениците.

    Но НАЙ-ВАЖНОТО: Феновете на ЦСКА трябва да зададат на политиците един много важен въпрос: Как така се взе решение за концесия на Герена точно за НЯКОЛКО дни ?!? Създаде ли се смесено дружество между държавата и частния клуб, каквото искат от ЦСКА?!? Колко милиона парична вноска внесе ЧАСТНИЯТ КЛУБ ЛЕВСКИ и за колко е оценено апортирането на стойността на държавния имот за ползането от частния клуб !
    ЗАЩОТО ОТНОВО СЕ ЗАБЕЛЯЗВАТ ДВОЙНИ СТАНДАРТИ, КОИТО ДРАЗНЯТ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ
  • 19 Бойку шкафа

    5 1 Отговор

    До коментар #17 от "Левскар":

    Нищо бе,ще ви хвърлям по полувин шкаф на година и ще ми целувате ръка...
  • 20 Наблюдатель

    12 5 Отговор
    Тази история за срещата на Г.Ганчев с разплаканите фенове е много покъртителна , прилича ми на откъс от индийска мелодрама .
  • 21 изследовател

    7 0 Отговор
    ценностната система на феновете/без значение/, e същата като на кучето на Павлов!
  • 22 (A+T)x2+(G+C)x4

    3 3 Отговор
    Уважавам ЦСКА като спортно дружество, но това което правят фенове и легенди е просто позор.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 заката

    4 1 Отговор
    Връх на емоциите е бил моментът, когато един от присъстващите фенове е подарил на Гриша Ганчев снимка на четирите му деца, облечени в екипи на ЦСКА и с шалове на отбора. "Заради тях остани и довърши делото си в клуба! Защото това е свято дело!", казал въпросният човек. Ганчев е напуснал срещата с тази снимка в ръка.
  • 25 ПРЕСА

    0 2 Отговор
    Английски милионер пита за клуба на ЦСКА

    Коментиран от #26

  • 26 В грешка си

    1 2 Отговор

    До коментар #25 от "ПРЕСА":

    Английски ПЕНСИОНЕР пита за цената на ЦСКА:)))
  • 27 cesekar

    2 2 Отговор
    Моля добитъка от подуене да се прибере в обора, който държавата му подари за 30 години. Нека си коментират отборчето на народната милиция. Като положат венец на паметника на Апостола да не пропуснат да се похвалят на кое място са, за какво се борят и най-вече че основният им благодетел е с фес! Апоатолът със сигурност би се гордял с тези свои чеда...А ЦСКА ще ви бие и напролет :-)