18 Февруари, 2021 21:11 2 235 2

23-годишен купи Съндърланд

  • съндърланд-
  • футбол-
  • сирил луис-драйфус-
  • стюарт доналд

Кирил Луи-Драйфус е син на покойния бивш собственик на Марсилия и шеф на adidas Робърт Луи-Драйфус и Маргарита Луи-Драйфус

23-годишен купи Съндърланд - 1

Съндърланд официално смени собствеността си. Стюарт Доналд продаде контролния пакет акции в клуба на Сирил Луис-Драйфус. Английската футболна лига одобри сделката и 23-годишният французин вече е председател на клуба.

"Бих искал да благодаря на Стюарт, борда на директорите за тяхното старание и подкрепа през целия процес. Горд съм, че съм собственик на този уважаван клуб, но също така осъзнавам значителната отговорност, която идва с него.

Днес бележи началото на една вълнуваща нова глава в историята на Съндърланд и докато настоящата ситуация във футбола диктува необходимостта от преодоляване на предизвикателствата, аз съм уверен, че заедно можем да преодолеем бурята и да положим солидна основа за устойчивостта и дългосрочността на клуба успех ", каза Луи-Драйфус.

Кирил Луи-Драйфус е син на покойния бивш собственик на Марсилия и шеф на adidas Робърт Луи-Драйфус и Маргарита Луи-Драйфус.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пацо

    11 0 Отговор
    Да вземе а не да купи ЦСКА и Левски това момче.

    Коментиран от #2

  • 2 Реалист

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "Пацо":

    Ами да, колко му е акъла. Трябва да се възползваме. След една нощ в Студентски град ще купи и Локо София