Last news in Fakti

18 Февруари, 2021 22:01 1 286 4

Тотнъм на крачка от 1/8-финал в Лига Европа след 4:1 срещу Волфсбергер

  • тотнъм-
  • лига европа-
  • футбол-
  • волфсбергер

Попаденията реализираха Сон Хьон-Мин, Гарет Бейл, Лукаш и Винисиус, а за състава на домакините се разписа Линдъл

Тотнъм на крачка от 1/8-финал в Лига Европа след 4:1 срещу Волфсбергер - 1
Снимка: БГНЕС

Тотнъм победи като гост Волфсбергер в първи мач на 1/16 финалите. В Унгария, на "Пушкаш Арена", "шпорите" се наложиха с 4:1.

По този начин тимът на Жозе Моуриньо поглежда към осминафиналите на турнира. Попаденията реализираха Сон Хьон-Мин, Гарет Бейл, Лукаш и Винисиус. За състава на домакините се разписа Линдъл.

Тотнъм на крачка от 1/8-финал в Лига Европа след 4:1 срещу Волфсбергер
Снимка: БГНЕС

Още в 5-ата минута, Хьон-Мин Сон се озова непокрит на обещаваща позиция след получаването на центриране на ръба на пеналтерията. Опитът му прелетя на косъм от лявата греда.

Осем минути по-късно, лондончани повдоха Гарет Бейл намери Хьон-Мин Сон в наказателното поле и кореецеът се разписа в долния десен ляв с удар отблизо с глава за 0:1.

В 28-ата минута Гарет Бейл, който не е сред любимците на Жозе Моуриньо, пое хубаво подаване в наказателното поле и заби топката в левия ъгъл за 0:2. В 34-ата минута, Лукаш направи страхотен пробив и дръпна спусъка от вътрешността на наказателното поле, преодолявайки Александър Кофлер с удар в долния ляв ъгъл. Резултатът е 0:3.

Тотнъм на крачка от 1/8-финал в Лига Европа след 4:1 срещу Волфсбергер
Снимка: БГНЕС

В 54-ата минута, Муса Сисоко повали свой съперник с влизане и реферът отсъди дузпа. Зад бялата точка застана Линдъл, който разстреля Лорис.

Две минути преди края, Ерик Ламела засече центриране в наказателното поле и насочи топката успоредно на голлинията, където дебнеше Карлуш Винисиуси я мушна в мрежата. 1:4.Реваншът между двата отбора е на 11 март.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пловдив

    1 1 Отговор
    "Волфсбергер"?!?!?!?!?!?! Боже, Господи, Иисусе Христе, слез на тая грешна земя и си прибери вересиите!!! И първото да е тоя "журналист", дето е писал това чудо на чудесиите
  • 2 Asdfg

    2 1 Отговор
    🤣🤣🤣🤣🤣🤣 “Волфсбергер”!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣Ивайлоооооооооо, ти определено СЧУПИ ТЪПОМЕРА! По-добър си от Мара-Т...ОТО!
  • 3 Морето

    3 0 Отговор
    Статия, пълна с грешки и недомислици: "Осем минути по-късно, лондончани повдоха Гарет Бейл намери Хьон-Мин Сон в наказателното поле и кореецеът се разписа в долния десен ляв с удар отблизо с глава за 0:1" Последно къде?!:))
  • 4 Елтън Джон

    1 1 Отговор
    Добре де кажи кое е неправилното което автора е изписал отбора на домакините.или ти си далече от футбола и бъркаш отбор от австрия с отбор от германия и оттам мислиш че автора бърка.обвсни ми интересно ми е .до 1 и 2 които са писали ми е въпроса