Last news in Fakti

21 Декември, 2012 11:04 1 067 0

Кобрата: Посвещавам наградата на баща си

  • пулев-
  • кобрата-
  • спортист на годината-
  • бокс-
  • кличко-
  • награда
Кобрата: Посвещавам наградата на баща си - 1
Снимка: БГНЕС

 

"Посвещавам победата на баща си и на мен самия, защото само той повярва в мен в самото начало", призна Кубрат Пулев, след като спечели приза "Спортист на годината", предаде БГНЕС.
 
"Когато започнах да се занимавах изобщо с бокс, единствено баща ми вярваше в моите успехи. Надявам се, че все отнякъде ме гледа. Това е огромен успех за мен и като цяло за бокса, защото за цялата 55-годишна история на българския бокс, подобно нещо не се случвало. Дано обаче да се случва пак. Всеки един от мачовете ми беше много труден. Най-много мача с Димитренко за европейската титла и защитата с Остинов. Това са боксьори без загуба, от които доста боксови величия имат страх, но аз се изправих срещу тях без никакви притеснения. Кличко не е далеч от нокаут от мен. Мисля, че ни дели само един мач. Все пак, в момента изцяло съм се концентрирал върху този мач и не мисля за Кличко. Посвещавам победата на баща си и на мен самия, защото всичко това е много труд, усилия и лишения. Нямах спонсори, преживях много интриги, но въпреки това оцелях. Не мисля, че брат ми ще ми се сърди за второто място. Важното е, че призовете са в семейство Пулеви", завърши Кубрат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА