22 Февруари, 2021 17:13 1 350 0

Ювентус ще удължи договора на Буфон

  • ювентус-
  • договор-
  • награждаване-
  • рекорд-
  • буфон

Срокът на контракта ще е за една година

Ювентус ще удължи договора на Буфон - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Ювентус възнамерява да предложи нов договор на ветерана Джанлуиджи Буфон. Това съобщи спортният журналист от Gazzetta dello Sport Николо Шира. По думите му шефовете на "старата госпожа" ще наградят стража с нов контракт, който ще е до лятото на 2022-ра.

Настоящият договор на Джиджи изтича през това лято, като за момента 43-годишният вратар не дава индикации, че възнамерява да сложи край на кариерата си. От Юве се надяват Буфон да преподпише договора си и догодина да подобри рекорда на колегата си Марко Балота за най-възрастен футболист взел участие в официален мач в Серия А. Бившият страж излезе за последно на терена на 44 години 1 месец и 8 дни.

През този сезон Буфон е изиграл 9 мача - по четири в Серия А и турнира за Купата на Италия, както и един в Шампионска лига. Той е допуснал в тях общо 5 попадения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА