Last news in Fakti

22 Февруари, 2021 18:45 1 138 0

Гуардиола: Един ден победната серия на Манчестър Сити ще приключи

  • гуардиола-
  • форма-
  • серия-
  • победи-
  • висша лига-
  • манчестър сити-
  • край

"Изненадан и впечатлен съм от формата на моя отбор", призна наставникът на "гражданите"

Гуардиола: Един ден победната серия на Манчестър Сити ще приключи - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола успокои конкурентите, че един ден победната серия на отбора ще приключи. "Гражданите" нямат поражение в 18 поредни мача във всички надпревари и постигнаха 13-та поредна победа във Висшата лига след 1:0 над Арсенал. Манчестър Сити има аванс от 10 точки пред преследвачите от Манчестър Юнайтед и Лестър.

"Изненадан съм и впечатлен от формата на моя отбор. Всички отбори в лигата губят точки, а ние демонстрираме постоянно високо ниво в последните два месеца. Хората говорят за тези рекорди и победни серии, но за да постигнеш това, трябва да печелиш много, много пъти. Но един ден тази серия ще приключи", коментира Гуардиола.

Той разкри, че голмайсторът на отбора Серхио Агуеро е близо до завръщане в игра. Аржентинецът не е играл от 3 януари заради контузии и COVID-19, но кондиционното му състояние се подобрява.

"Скоро ще се завърне в групата. Дълго време беше контузен и трябва плавно да влезе в кондиция. Нека да продължи да работи на тренировките, защото неговото време идва", каза Гуардиола.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА