Last news in Fakti

23 Февруари, 2021 19:14 1 372 0

Три топ клуба ще атакуват Агуеро през лятото

  • агуеро-
  • трансфер-
  • ювентус-
  • барселона-
  • интер-
  • манчестър сити

Ювентус, Барселона и Интер се впускат в битка за нападателя на Манчестър Сити

Три топ клуба ще атакуват Агуеро през лятото - 1
Снимка: БГНЕС

Европейските грандове Ювентус, Барселона и Интер ще се впуснат в битка за подписа на Серхио Агуеро това лято, съобщава “El Chiringuito”. Аржентинецът най-вероятно няма да поднови своя договор с Манчестър Сити, което ще позволи на желаещите тимове да го привлекат без пари.

Барселона има най-голяма нужда от чист централен нападател, понеже на този етап каталунците разчитат единствено на Мартин Брайтуейт, който пък е твърда резерва в състава на Роналд Куман.

Ювентус и Интер ще се надяват да привлекат Агуеро, за да увеличат още повече конкуренцията си в атака.

В момента острието на “гражданите” прибира по 13 милиона британски лири годишно и за да подпише с нов клуб, то със сигурност ще трябва да му бъде предложена по-голяма заплата от сегашната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА