Last news in Fakti

24 Февруари, 2021 09:32 2 387 3

Разкриха какво точно е състоянието на Тайгър Уудс след инцидента

  • тайгър уудс-
  • голф-
  • катастрофа

Семейството на един от най-известните спортисти благодари за подкрепата

Разкриха какво точно е състоянието на Тайгър Уудс след инцидента - 1
Снимка: БГНЕС

В изявление публикувано в една от социалните мрежи семейството на Тайгър Уудс благодари на всички за подкрепата. Един от най-известните спортисти пострада сериозно в автомобилна катастрофа в близост до Лос Анджелис във вторник, предават медиите Отвъд Океана.

„Благодарим на всички за изумителната подкрепа и съобщенията в този тежък момент. За момента нямаме повече информация, но продължаваме да благодарим за хубавите пожелания“, написаха от семейството на американеца.

„Отворените фрактури, засягащи горната и долната част на десния пищял и костите на фибулата, са стабилизирани с поставяне на пирон. Другите наранявания на костите на стъпалото и глезена са стабилизирани с комбинация от винтове и щифтове. Травмата на мускулите и меките тъкани на крака изисква хирургично освобождаване на покритието на мускулите, за да се облекчи натискът поради подуване“, заяви главният изпълнителен директор на Медицинския център в Харбър Аниш Махаджан.

Агентът на Тайгър Уудс Марк Щайнберг сподели: „Тайгър е претърпял инцидент с кола тази сутрин в Калифорния, в който е получил множество наранявания на крака. В момента го оперират и ви благодарим за поверителността и подкрепата.“


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сила

    3 6 Отговор
    носа му е побелял.....
  • 2 Митко

    2 2 Отговор
    Състоянието на тайгър Уудс е около 1,5 млрд долара. Но, явно с него не е могъл да си купи два чифта топки. Дано да се оправи човека. Но това, че имаш милиарди, не те прави свръх човек
  • 3 Взеха ли

    3 0 Отговор
    му проба за алкохол и други субстанции, няколко пъти го хващат вече да управлява автомобил порядъчно натряскан и вероятно надрусан, да си публична личност милиардер малко или много те задължава да имаш някакво поведение, да спазваш правилата, но както е видно всички сме човеци податливи на изкушения, най добрия рапър е бял, а най добрия голфър е черен, да оздравява човека, пък другото ще си го купи с пари.