Last news in Fakti

27 Февруари, 2021 13:34 3 962 4

Заформи се скандал между ЛеБрон Джеймс и Златан Ибрахимович

  • лос анджелис лейкърс-
  • леброн джеймс-
  • златан ибрахимович-
  • футбол-
  • баскетбол-
  • политика

Никога няма да си затворя устата за неща, които не са наред

Заформи се скандал между ЛеБрон Джеймс и Златан Ибрахимович - 1

Суперзвездата на Лос Анджелис Лейкърс - ЛеБрон Джеймс отвърна на критиките на Златан Ибрахимович. Преди няколко дни голмайсторът на Милан заяви, че Крал Джеймс трябва да се фокусира върху баскетбола и да остави политиката на хората, които са най-добри в това.

ЛеБрон обаче категорично отказа да се вслуша в съвета на футболиста.

"Никога няма да си затворя устата за неща, които не са наред. Аз винаги ще защитавам моите хора и винаги ще говоря за равенството, социалната справедливост, расизма, потискането на избирателите и нещата, които се случват в нашата общност. Защото в един момент бях част от нея и видях от пръв поглед нещата, които се случваха. Група от над 300 деца в училището ми преминава през същото и те имат нужда от глас. Аз съм техният глас и използвам платформата си, за да продължавам да хвърлям светлина върху всичко, което се случва. Не само в моята общност, но и в тези в нашата държава и по света", заяви ЛеБрон след победата на Лейкърс над Портланд през изминалата нощ.

Няма абсолютно никакъв начин да спра да говоря и да се придържам единствено към спорта, защото разбирам с каква платформа разполагам и знам колко мощен е гласът ми. Нека той (Златан) попита Рене Монтгомъри дали щях да млъкна и да дриблирам. Тази красива чернокожа жена днес е част от групата на собствениците на баскетболния отбор в Атланта Дрийм.

Забавното е, че през 2018-а същият този човек говореше за расизъм спрямо фамилията си - Ибрахимович, защото тя не е обичайната за Швеция. Обясняваше, че е бил нападан в родината си заради нея, нали така? Сбъркал е човека, с когото е тръгнал да се занимава. Аз си пиша домашното", беше отговорът на звездата на НБА.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ха ха

    14 0 Отговор
    Сложете им за арбитър някоя жена с
    брада.По възможност от Израел.
  • 2 Mediatore

    6 1 Отговор
    Льоброн голям защитник на чернокожите и на социално онеправданите, НО не му пречи да трупа популярност и пари за тяхна сметка. Нека раздаде парите си за благотворителност, образование и защита на горките жертви!? Ама не го прави, с отваря фондация и набира средства от средно бедните за най-бедните. Мисля, че заслужава Linch...
  • 3 Жоро

    3 2 Отговор
    Двама мюсулмани спорят
  • 4 Сараево

    2 1 Отговор
    Босна Босна Босна