Last news in Fakti

28 Февруари, 2021 16:41 1 588 0

Шалке размаха метлата, уволни петима

  • шалке 04-
  • футбол-
  • кристиан грос

Всичко това е в резултат на слабите игри и резултати на Шалке, заради които отборът е последен в Бундеслигата със само една победа от 23 кръга

Ръководството на Шалке 04 прибягна до поредна драстична мярка в стремежа си да вдигне тима на крака.

Днес от клуба бяха уволнени цели петима човека, сред които е и треньорът Кристиан Грос. Прекратяват се трудовите взаимоотношения още на спортния директор Йохен Шнайдер, на координатора Саша Рийтер, на помощник-треньора Райнер Видмайер, както и на наставника по физическа подготовка Вернер Лойтхарт.

Всичко това е в резултат на слабите игри и резултати на Шалке, заради които отборът е последен в Бундеслигата със само една победа от 23 кръга. В събота "миньорите" отстъпиха с 1:5 от Щутгарт и са на 9 точки от спасението.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА