28 Февруари, 2021 17:51 2 440 2

Лионел Меси влиза в бизнеса със заведения

  • лионел меси-
  • футбол-
  • барселона-
  • бар-
  • ресторантьорски бизнес

Аржентинецът вече е наел терен и ремонтните дейности вървят с пълна пара

Лионел Меси влиза в бизнеса със заведения - 1
Снимка: БГНЕС

Голямата звезда на Барселона Лионел Меси влиза в бизнеса със заведения и смята да отвори бар в сърцето на каталунската столица, съобщава "Сън". Аржентинецът вече е наел терен и ремонтните дейности вървят с пълна пара.

На по-малко от 100 метра на същата улица е ресторантът на верния приятел на аржентинеца Луис Суарес, който предлага домашно приготвена храна и беше открит през 2017 година. Първите гости на ресторанта бяха именно Меси и съпругата му Антонела.

Миналото лято Суарес беше обявен за ненужен в Барселона и премина в Атлетико (Мадрид), но приятелството между двете семейства се запази, а именно раздялата между каталунците и уругвайския национал е една от причините Меси да не е доволен от управата на клуба.

Лионел Меси влиза в бизнеса със заведения


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Behemoth

    3 6 Отговор
    Алчно жуже....няма наядане.... хахахх....чувал съм че от футболистите стават големи меринджеи хихихи....
  • 2 Хахаха

    1 5 Отговор
    Най-алчното, жестоко, посредствено и високо жуже на света е Пут.ку.путкурту.путлер.
    Меси не е убил никой, докато най-високото жуже поне 100 хиляди.
    Ще бъде и одран, жив!