28 Февруари, 2021 18:30 6 245 4

Джорджина: Отначало ме беше срам да тренирам пред Роналдо!

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • ювентус-
  • джорджина родригес

Той е моето вдъхновение и голямата ми любов

Джорджина: Отначало ме беше срам да тренирам пред Роналдо! - 1

Половинката на Кристиано Роналдо - Джорджина Родригес, разказа за своето възхищение към суперзвездата на Ювентус, когото определи за перфектния партньор в живота.

“Научих много от него. Той ми помага, наставлява ме и ме мотивира. Отначало ме беше срам да тренирам пред него. Все пак той е Кристиано Роналдо. След това обаче всичко се промени. Той е моето вдъхновение и голямата ми любов. Семейството е моят приоритет, а децата и партньорът ми са на първо място. Имаме си къща с градина, където децата могат да си играят. Нищо не ни липсва. Хората в Торино ни харесват и аз съм щастлива тук. Разбира се, не можем да ходим за пазаруване, но благодарение на маските понякога успяваме да избягаме от вниманието. Преди няколко години дори отидохме на кино.

Кристиано е чудесен баща. Най-добрият партньор, за когото съм си мечтала. Ако даден мач не мине добре, той не е в добро настроение. Той обаче знае какъв е футболът - понякога печелиш, а друг път губиш. Трябва да го приемеш и винаги да се опитваш да се подобриш. Той напълно ме изненада и ме завладя. Самокритичен и отговорен е, като обича това, което прави - перфектната комбинация”, сподели Джорджина пред Sportweek.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Acmilan

    7 0 Отговор
    Гола Сигорни има в предвид
  • 2 Шлиц

    3 10 Отговор
    Таз грозна.
  • 3 Послушен

    5 1 Отговор
    С тез, мазни бажаци, блазе ти Жоржия...!
  • 4 Рошко

    1 0 Отговор
    Ами недей, то и без това те държи за креватно джудо не да те гледа как тренираш