1 Март, 2021 09:15 1 378 2

Лудогорец привлече нов вратар

  • лудогорец-
  • футбол-
  • вратар-
  • горица-
  • кристиян кахлина

Кахлина ще пристигне на "Хювефарма Арена" първоначално като преотстъпен до края на сезона

Лудогорец си осигури подписа на вратаря на хърватския Горица, Кристиян Кахлина. Това беше обявено от сайта на хърватския клуб.

Кахлина ще пристигне на "Хювефарма Арена" първоначално като преотстъпен до края на сезона, след което "орлите" ще имат възможност да закупят за постоянно правата му. В такъв случай Лудогорец ще трябва да плати около 1 милион евро за услугите му.

Кахлина е бил част от състава на Горица в рамките на последните 4 години, записвайки над 150 мача за клуба. Той ще има възможност отново да работи с Валдас Дамбраускас, след като двамата бяха заедно в хърватския клуб до преди няколко месеца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мимч

    2 1 Отговор
    Явно и на Пламен ще изстине мястото...

    Коментиран от #2

  • 2 Цоп и Цап

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мимч":

    Ренан е пътник , а Владо след контузията не може да пази , но се старае. Ще имат 2-ма вратари , Тигъра и хърватина , напълно достатъчно , при все ,че при нужда може да си вземат някой от юношите да пази срещу Вихрен примерно...........